Nå står brødet i ovnen, og mens jeg gleder meg til å spise nystekt brød med majones og fårepølse, skal jeg lage lavkarbolapper:-)
Ha en fin kveld!
mandag 2. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
En blogg om å ha ketolyse som kosthold
synes du er kjempeflink! grattis med suuuper vektnedgang!
SvarSlettja du, jeg driver å utforsker disse oppskriftsidene på forumet, og finner så mange varianter av disse lappene..synes de med kefir virker litt spennende, men tror jeg sannelig skal la deg prøve deg litt frem, så hermer jeg heller etter deg! ;)
SvarSlettjeg prøver meg på noe sjokoladesøl som egentlig er ment å ha i micro, men det har jeg ikke, så nå står den i ovnen istedenfor..håper på at det blir bra! er sååå klar for sjokolade! skal avlegge rapport om de! line
Stinkerbelle: Tusen takk<3 Det lukter mye egg av de lappene, så spørs om jeg ikke får samme erfaring som deg.
SvarSlettLine: Så jeg er testperson altså:-P
Sjokoladesøl hørtes godt ut;-)
Jeg lurer bare på om du kunne lagt ut oppskrift på pizzaen du lagde? Den så kjempegod ut!
SvarSlettdet sjokoladesølet jeg lagde ble en fiasko! smakte bittert og bare peanøttsmør! men skal prøve å tilpasse oppskrifta mer, for konsistensen ble bra! men alt det andre var grusomt!! i oppskrifta er det egentlig mandelsmør, men noen andre hadde brukt peanøtt og var fornøyde. men fysjameg! skal prøve med malte mandler neste gang..gir ikke opp ennå!
SvarSlettlagde faktisk lapper selv i dag til frokost!mangler bakemix, men improviserte litt, og jeg bla fornøyd, oppskrift både på matbloggen og i "frokostpannekake"tråden på lavkarboforumet! (nicet mitt er aldrimerjollycola)
hvordan ble dine lapper? hvilken oppskrift brukte du?
line
Line: Jeg brukte oppskriften som jeg har lagt ut lengre nede, lavkarbolapper som er bra til frokost/lunsj. De var helt pyton, hehe;-) Takke meg til brødet:-)
SvarSlettLinn: Jeg kjøpte Ketolyse Bakemix på www.ketolyse.no, og der står det oppskrift på pizzabunn. Jeg brukte den, og den er kjempegod. Du må ha bakemixen for å lage den uansett, så oppskriften på den trenger jeg ikke vel kanskje ikke legge ut?
Som fyll hadde jeg kjøttdeig med egenkomponert saus, av fløte og idun ketchupen med grønn kork + grillgrydder. Dette smurte jeg utover bunnen, strødde over smårettsskinke og kuttet opp tomatskiver. Ost på toppen og inn i ovnen:-)
Pizzabunnen skal forresten i ovnen i ca fire minutter før den er sterk nok til å "bære" fyllet. Da tar man fyllet på, og den går inn i ovnen igjen til osten er smeltet.
Hei! jeg bare lurer på om vi har gått glipp av noe her i huset, har fulgt med på bloggen din (fant den på DIB) og har nå kastet oss på ketolysekuren vi også.
SvarSlettTenkte å høre inne på ketolyseforumet også, men vi har laget det brødet og spist en del av det, men hvordan teller de karber i det?
Er det noen karber som ikke telles?
For når jeg har lagt sammen ingrediensene i brødet (4 egg=4 gr + 100 gr sesamfrø= 16 gr + 100 gr kruskalkli= 18,5 gr + 100 gr linfrø= 13 gr + 75gr valnøtt=4,9 gr + bakemiks(4 dl er ca 150gr)=12 gr)
blir dette 68,4 gram karbohydrater! Må skjer brødet i nesten 70 skiver da.....?? Vet du? Føler jeg har gått glipp av noe!
PS: Kjempe fin blogg!
Hei Katrine! Vet du, du baker ikke samme brødet som jeg gjør:-) Jeg ser at du baker det som er på bakemiksen (?) og det er ikke samme oppskrift:-)
SvarSlettHer er link til innlegget mitt med brødet som jeg baker:
http://ketolysehverdag.blogspot.com/2009/01/leke-husmor.html
Det inneholder 24 karbohydrater og når man skjærer det i tynne skiver, blir det ganske nøyaktig 24 skiver:-) Jeg har laget det tre ganger, og har merkelig nok skjært 24 skiver hver gang!!
Tusen takk for at du liker bloggen forresten, det er bra! :-)
Så greit! Fikk svar inne på lavkarbo.no også, de sa at hele linfrø ikke telles (!!!)
SvarSlettFøler meg litt lurt nå som har kjøpt den bakemiksen ;)
Men står på den oppskriften på bakemiksen at det er 1 krab per skive!
Jaja, jeg elsker sånne brød med frø i, så da prøver jeg ditt!